The daily Post

READ OUR BLOG

Pinballseye Rum #1

Pinballseye Rum #1

Första rummet hos Pinballseye är en blandning av olika nöjen och spel. Här finns något för alla.

Först och främst har vi ca 24 flipperspel här inne, men också en retrospelhörna (NES, SNES och Mega Drive), OutRun 2 för fyra spelare, Time Crisis 3, Virtua Fighter 5 samt ett arkadspel med klassiska spel. Dessutom hittar ni airhockey, bubblehockey (Super Chexx), fullstort biljardbord, fullstort shuffleboard samt dart i rum 1. Tycker ni att det blir för tyst finns det en jukebox som råder bot på det problemet. Vi har också en kyl här om ni vill ta med egen dryck. Rum 1 kan ni alltid boka via Laserdome, även om vi inte är på plats.

Boka på 0705-904046
  • SHARE

Pinballseye Rum #2

Pinballseye Rum #2

Andra rummet hos Pinballseye är fullt av flipper, men ni hittar även en samling klassiska arkadspel från slutet av 70- och början av 80-talet. När du bokar hos oss får du tillgång till båda rummen.

Här inne finns runt 40 flipperspel, 10 klassiska arkadspel, reception, toaletter samt en soffgrupp.

Boka på: 0705-904046
  • SHARE

Laserdome Gameroom

Laserdome Gameroom

Ett litet spelparadis, mitt i Borås! Här hittar du ett 60-tal spel för alla åldrar.

Hos vår granne, Laserdome, har vi huvuddelen av vår arkadsspelssamling. Här finns allt från klassiker som After Burner, Outrun Turbo och favoriter som Sega Rally 2, Jurassic Park: Lost World till moderna japanska musikspel och House of the Dead 4. Vi har även en avdelning med fightingspel som t.ex. Ultra Street Fighter 4 och Pokken Tournament. Plus Sveriges enda(?) Fix It Felix Jr! Sök upp Laserdome Gameroom på Facebook för mer information!

Boka på 033-100320
  • SHARE
Contact

Kontakta oss.

Hör gärna av er om ni vill veta mer om våra tjänster och utbud.
Vi svarar så fort vi kan!
Pinballseye • Bryggaregatan 20 • Borås

Boka en tid i lokalen

Ring eller skicka ett mail om ni vill boka en kväll i lokalen för kompisgänget, After Work, kundträff eller kanske en Möhippa?

Flipper på kontoret

Väl spenderade friskvårdspengar! Ett flipper- eller arkadspel på kontoret får både anställa och besökare att piggna till.

Stick ut på eventet/mässan

Med ett spel i er monter lockar ni lätt mest folk till er produkt och knyter nya kontakter på ett lättsamt sätt.

RING: 0705-904046

Contact